O Βασίλης Ορφανός συμμετείχε από τις 2-4 Μαρτίου 2019 στην έκθεση τροφίμων και ποτών Detrop που έγινε στη Θεσσαλονίκη.

Στο περίπτερο του Βασίλη Ορφανού, που έδωσε το παρόν στο ευρύτερο χώρο της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, είχαν την ευκαιρία αρκετοί θεατές της έκθεσης να δοκιμάσουν τα βιολογικά προϊόντα που παράγει από Ζέα- δίκοκκο σιτάρι, πλιγούρι, αλεύρι που παρασκευάζει με οικοτεχνία στο κτήμα του στην Τανάγρα.

Δόθηκαν όμως και αρκετές απαντήσεις για τα συστατικά με βάση τις χημικές αναλύσεις του δίκοκκου σιταριού της VORFANOSBIO με τι χαμηλή περιεκτικότητα του σε γλουτένη που βοηθά στην καλύτερη πέψη αφού δεν προκαλεί φούσκωμα στο στομάχι, εκτός από τα πλούσια συστατικά του σε πρωτεΐνες , υδατάνθρακες, εδώδιμες ίνες που περιέχει συγκαταλέγοντας τα συγκεκριμένα προϊόντα στην κατηγορία των υπερτροφών.

2019_VomBioDetrop2